tirsdag den 6. august 2019

En smuk model.


Jeg er stadig sygemeldt med ryggen - men det går heldigvis meget bedre end i sidste uge.
Jeg undgår dog helst at løfte noget stadigvæk, så når jeg ikke går en tur (hvilket er godt) så sidder jeg ret stille og fedter med noget krea :D
Jeg har genfundet min kærlighed til at lave LO - og har derfor været i gemmerne og finde lidt billeder frem.
I går lavede jeg så dette LO med min nevøs smukke datter Carla.
Jeg har brugt papirer fra Lemoncrafts "grow old with me" 


Lidt fuzzycut blomster - et par skønne Prima blomster og en enkelt rose fra Wild Orchid. Uret er fra Lemoncraft og alle chipboards er fra Dusty Attic.


Chipboard borten har jeg først givet modeling paste og derefter et lag af Primas "Rose gold" wax - og til sidst satte jeg nogle lækre flade perler på.


I en mappe med gammelt embellishment fandt jeg nogle stickersrammer fra Panduro - jeg har brugt en af dem her - sammen med lidt flere blomster og chipboards.


Mere fuzzycut, bag blomsterne er der lidt gaze. Teksten er stanset ud. Og midt i jeg lavede udstansninger stod min Vagabond af *KATASTROFE!!* - så nu sidder denne die fast i maskinen og jeg kan ikke rokke den :( PIV.


Jeg har lavet lidt stjerne hist og pist på baggrunden - til det har jeg brugt Dixi Craft stjernestencil og Distress ink "Vintage photo"


Jeg har også lagt modeling paste på flere steder på baggrunden - og her har jeg brugt en stencil fra Memory Box.Den lille krone er også et chipboard fra Dusty Attic.


Den smukke model er ligeså sød som hun er køn - og jeg er så glad for jeg må bruge billeder af hende til mine LO.


1 kommentar: