fredag den 8. september 2017

Regnvejrshygge..Det er ren win win... jeg har fået brugt både sugerør og chipboard til kortet, jeg har arbejdet med mit yndlingspapir, jeg har endelig taget mig sammen til at prøve at lave et kort, der faktisk er utroligt nemt at arbejde med og som jeg har villet længe og så har jeg storhygget mig i et par timer mens regnen siler

Her er mit første Lollipop kort. Men nok slet ikke det sidste!!


Jeg har brugt papir fra Maja designs "Sofiero".
Jeg har ikke et scoreboard mere - det har jeg solgt, hihi....  Men i klubben har vi et - så i aftes havde jeg taget papirstrimler med der lige var klar til at false. Og da Mona kom forbi og alligevel ikke havde noget med at lave ... ja så blev hun da sat i gang :D Tusind Tak for hjælpen Mona!!


Motivet er også fra "Sofiero"


Tillykke er et Dixi craft/Hobbygros stempel - udstansningen er lavet med die fra Marianne design. Den store blomst er fra Ali - og under blomsten er der et chipboard.


Roserne er fra WO, kvasterne er skåret med die fra Marianne design, de var egentlig lidt gået i glemmebogen - men nu skal de vist lidt i brug igen.


En stor sløjfe i lys blå blonde og sart lyserød organza - og så en af yndlingsperlerne - denne er dog en af de store 21 mm.


Bagpå kortet har jeg lavet en lomme 


og deri er et lille rundt dobbeltkort så der er plads til en lille hilsen.


Og nu kommer der ikke flere indlæg i dag :P 

2 kommentarer: