søndag den 10. september 2017

Endnu et Lollipop kort.


Jeg er nu lidt glad for at jeg omsider fik taget mig sammen til at lave sådan et lollipop kort - og jeg ved helt sikkert allerede nu, at jeg igen på torsdag skal have noget karton med i klubben og false til endnu flere. Jeg er ret vild med dem - og de er jo ikke spor svære at lave.

I går eftermiddag sad jeg og nussede med dette kort - og denne gang blev det et julekort.


Igen er det Maja design papir jeg har brugt - jeg kan godt lide at selve basen er lidt kraftig og Maja papiret er i en god kvalitet.


Motivet er fra en Studio light bog med "færdige kort" - altså udstansede ting til at lave et færdigt kort af ... det gider jeg ikke - så jeg bruger de udstansede ting hvis og når jeg synes det passer til det jeg laver. Jeg har stanset motivet ud med en oval die - men nænnede ikke at fuglen nederst skulle miste halen - så den kom med.


God jul er en die fra Norge ... eller Sverige??  Ups?  Ihvertfald fra noget der hedder Rox stamp.
Bannerne er fra MFT/DieNamic.


En sløjfe blev der også plads til, i fin rød blonde - og pyntet med en perle fra ebay.


Julestjernen er lavet med die fra Joanna Sheen. Grangrene og de andre grene er en ny die jeg købte sidst jeg var i Gavlhuset - jeg mener det er en Joy - men er faktisk kommet lidt i tvivl... :)  
Alle de fine røde perler er fra Dixi craft (og nu har jeg ikke flere *snøft*)

Endnu et blomstercluster - stort set magen til det andet :) 


Den smukke krans er en udstansning lavet med die fra Amy design.


Jeg satte mig egentlig til scrapbordet for at lave noget helt andet - men det blev altså til dette kort.


2 kommentarer:

  1. Koselig julekort med flotte detaljer. Eg har laga eit par lollipopkort til unger, og det var veldig stas å få eit slikt kort.

    SvarSlet
  2. Et stemningsfult og fint lollipopkprt du har laget, med mange fine detaljer:) Sist jul laget jeg lollipopkort som merkelapper til pakkene jeg skulle gi bort til jul. De som fikk disse gavene syntes det var veldig koselig å få:)
    Ønsker deg en fin søndag:)
    Clemzy Karin D

    SvarSlet