mandag den 6. juli 2015

Det gør ikke ondt...


at runde 50 - det er rent faktisk ret fantastisk :)

Jeg rundede det magiske tal i går - og det var en helt igennem herlig dag...... Og så har jeg jo ikke engang "fejret" det endnu. :)

Men allerede fredag fik jeg den sødeste gave - 2 af Hobbygaardens skønne kunder kom og gav mig den fineste vase og et smukt hjemmelavet kort med en dejlig hilsen. Så bliver man da ekstra glad ikke?

----
Så til alle I der synes det er forfærdeligt og frygteligt at blive ældre (og især at runde) vil jeg bare sige at alternativet sgu nok alligevel er værre ...? *G*

Jeg startede dagen i går kl. 5.30 - for jeg skulle nemlig på job da chefen jo lige pt er sygemeldt. Jeg havde lovet at møde med fødselsdagsboller og lagkage - og jeg gider ikke daggammelt brød - så jeg bagte begge dele i går morges.

Jeg fik at vide af sønnen at han har købt sådan en her til mig:
Yeeaahhhhh - så skal der printes flotte motiver!! Den kommer dog først en af dagene - og pyt med det ... jeg har alligevel ikke tid at lege de næste dage :) Det var en af de ting der stod højest på ønskesedlen - så jubiiii... den er jeg vildt glad for.

Sønnen kørte på job - og jeg bagte færdig og kom afsted på job også.
Der blev jeg mødt af flag hele vejen op til Hobbygaarden - hihi.... så fint det var!
Jeg snakkede lidt med cheferne og kollegaen - og fik en dejlig gave af min kollega - nemlig dette:
Jette sagde hun gerne lige ville dække et hyggeligt bord til formiddagskaffen inde i "undervisningen" - så om ikke det var ok vi tog boller og kaffe kl. 11. 
Jeg var sulten - jeg havde nemlig endnu ikke haft tid at spise - så jeg gaflede lige en halv bolle - og så var det jo fint. Jeg blev sendt i butikken til de søde kunder - med besked om at holde mig væk fra undervisningen til jeg blev hentet *G*

Klokken 11 blev jeg hentet - og jeg skal da love for der var dækket bord - men sgi ikke kun til de 4 jeg troede vi blev - men til 15 glade og skønne piger der var kommet snigende og som i den grad tog røven på mig.
Iiiih hvor var det hyggeligt - og hvor blev jeg glad og overrasket. Der stod alle de herlige quinder og sang Fødselsdagssang. De havde også dejlige gaver med - en havde de lækreste mørkerøde, søde og saftige jordbær med i massevis, en havde stået og bagt mega lækre lagkager - og en havde en lille spids med til kaffen. Men det allerbedste var at de gad bruge formiddagen på at overraske mig. Jeg blev jo helt rørt.
Det var sørme godt Henny var der til at passe butikken - hihi - for jeg plantede mig da bare med kaffe og boller. Sådan en arbejdsdag er nu slet ikke så tosset ;)
Og så pakkede jeg skønne gaver ud:

En smuk buket med det sødeste tags:
Lækker badesæbe og et fint hjemmelavet kort.

Eau de toilette og body lotion og endnu et smukt kort:

Et dejligt gavekort (til Scrap - jaaaahhh!!)

Endnu et smukt hjemmelavet kort.


Noget sundt og noget knap så sundt - hehe.Og i dag er denne fantastisk fine buket kommet fra en anden af de søde søde kunder i butikken.


Min søster og svoger og nevø kom i aftes - de sagde jeg ikke måtte få min gave før på søndag når jeg holder fest - meeen... jeg fik da alligevel både chokolade og en fin orkide. Vi var ude og spise - og der opdagede min svoger at de reklamerede med at havde man fødselsdag spiste man for 1 kr. 
Jaja ... så jeg fik billigt mad *G*

Så I kan godt se jeg havde en helt fantastisk dag!
Og nu får jeg travlt de næste dage med at gøre klar til fest på søndag - det glæder jeg mig helt vildt til.
Så ergo....... - det er ikke farligt at blive 50 - det vil jeg faktisk godt anbefale *G*
Glade knus fra mig.

9 kommentarer:

 1. Gratulerer med 50-årsdagen. Godt å hørre at det ikkje gjør vondt å bli 50, for nå er det berre 2 mnd igjen til eg blir det :)

  SvarSlet
 2. WOW det lyder som en fantastisk dag! Bedre kan det vist ikke gøres!
  Endnu engang tillykke!

  SvarSlet
 3. Sikken en fantastisk dag du har haft Dorthe. Endnu engang et stort tillykke ;O))

  SvarSlet
 4. Så dejligt at høre, at du havde sådan en fantastisk dag Pips, og nej det gør overhovedet ikke ondt, jeg prøvede det jo selv for nogle år siden, og overlevede også og gør det endda endnu ha ha.
  Sikke mange lækre gaver og smukke kort du har fået, de er godt nok flotte alle sammen. Med sådan en fejring skulle man holde fødselsdag noget oftere ha ha ha.

  SvarSlet
 5. Gratulerer med de 50!
  Fint å høre du hadde en flott dag.
  Kan skrive under på at å runde 50 ikke er noe problem - det blir kanskje verre med de neste 10...

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe
  Endnu engang tillykke..... lyder som en helt fantastisk dag, hvor mange har gjort en masse for at din dag skulle blive uforglemmeligt incl dig selv
  Og at runde de 59 er jo ikke så slemt og det er det bestemt heller ikke næste gang du bliver rund :-)) alle aldre har jo sin charme :-))

  Ha en rigtig god fest i morgen, knus

  SvarSlet
 7. Så lige ud af øjenkrogen, at der måske stod 59, men kan jo ikke lige rette det :-))

  SvarSlet
 8. Gratulerer så mye med dagen som var! Så mye fint du har fått, og så koselig med surprise-party :)
  En forsinket bursdagsklem fra Unni

  SvarSlet
 9. Flot høst :-)
  Okay - jeg slår koldt vand i blodet og begynder at glæde mig til lige om lidt når det er min tur :-)

  SvarSlet